2022. november 4., péntek

Utómunka lépések és új tabló

 

November első csütörtökén végre helyre tudtuk hozni a negyedéves képek tablóját, ami a Művelődési Ház felújításának csaknem egy éve alatt sok szenvedést állott ki, aminek látható eredménye is volt.

Ezt azonban most felújítottuk új képekkel, címfelirattal, amihez mindenki hozzátette a saját részét, köszönet érte!

Az est további részében egy nagy falatba kezdtünk, a  digitális utómunka lépéseibe, amiben mindenkinek, aki ezzel foglalkozik, érdemes kialakítani egy személyre szabott, ismereteinek és eszközeinek megfelelő munkafolyamatot.
Az, hogy ebben a munkafolyamatban milyen lépések vannak és mennyire tudjuk hatékonnyá tenni, ezeket szeretnénk átbeszélni és megismertetni egymást, esetleg kevésbé ismert munkamódszerekkel.

Az 1. részben a letöltés és tárolás kérdéseiről beszéltünk. A csoporton belül változatos módon helyezik el  a fájlokat, így mind a DVD lemezek, mint merevlemez, mind a felhőben való tárolás előfordul. Néhány fontos szempontra Füleki László hívta fel a figyelmet.

Így többek között a letöltés közbeni automatizálásra, az egyes tároló médiák jellegzetességeire, a tárolóhelyen gyűjtendő fájlok fajtájára.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése